The Challenge

This Ealing client with a keen eye for design entrusted us with the excavation of their basement with full renovation. The brief was to create a liveable habitat on the lower ground floor of the property leading out to a landscaped garden with a rooftop terrace above on the ground floor.

The Solution

Work started on this project began with the excavation of the existing lower ground floor which had previously been used as a storage basement.  Following this began the water proofing, construction, fit out and decorating of the area and hard landscaping the garden.  All finishing products were carefully selected along with the client to ensure that we fully met the design brief.  Minimalist, almost frameless to the eye glass sliding doors were installed to give an outdoor/indoor seamless view, this was a must for the client.  We used Global Stone paving a composite durable paving continuing the theme of bringing the indoors outside.  To increase the light in the lower ground living space we installed a subtle walk on roof light on the rooftop terrace.  We hope our client enjoys this new found space as much as we did working on it.

Complete Client Care

Interested In Working With Us?